marți, 3 ianuarie 2012

Aciditate, reflux

Există mai multw remedii din plante care vă pot ajuta în cazul arsurilor la stomac.

Cicoarea este o planta bine-cunoscută atunci când vine vorba de dificultăţi digestive. Rădăcina este folosită de obicei, nu doar ca o cale de atac, ci ca un substitut pentru cafea. Frunzele şi florile sunt, de asemenea, utile pentru sprijinirea digestiei.

Musetelul este o planta populara cunoscută  pentru a ajuta prin proprietatile sale calmant e, fiind bună și pentru arsuri la stomac pe timp de noapte.

Lavanda ajută, de asemenea, seara. Aceasta planta va reduce de fapt, cantitatea de acid în stomac.

Menta poate ajuta în probleme cum ar fi crampe, ulcere, gaze şi distensie stomacului, dar nu ajuta neapărat la arsuri la stomac. Menta relaxeaza muschii, care pot afecta sfincterul esofagian inferior. Aceasta poate fi o problemă pentru persoanele cu boala de reflux gastroesofafian aşa că, cine suferă de această afecțiune, să evite menta.

Cretusca
Ulm alunecos
Fenicul
Catnip
Radacina de angelica
Rădacina de ghimbir

Cretusca, în special, este ca aspirina naturală şi pot ajuta în reflux , dar nu are nici unul dintre efectele secundare ale aspirinei în sine.

O ceaşcă de ceai de Catnip dupa mese poate ajuta, de asemenea, dar niciodată nu ar trebui să fie luate de către femeile cu boala inflamatorie pelvina sau care sunt gravide.

Ghimbirul este o planta, de asemenea, bună pentru probleme digestive, dar acest lucru ar trebui să fie evitat dacă aveţi calculi biliari sau pericol de sângerare internă.

0 comentarii: