luni, 10 septembrie 2012

Tratamente naturale pentru diabet

Nu este uşor de vindecat şi unele tipuri de diabet nu sunt vindecabile, bazându-se pe medicaţie constantă pentru ameliorarea simptomelor si ca să dea o aparenţă de normalitate celui suferind.
Rezistenta la insulina este cauza principala a diabetului zaharat.  organismul incepe sa construiasca o toleranta la zaharuri sintetice şi prelucrate. Atunci când organismul nu produce suficientă insulină pentru a descompune zaharul in energie utilizabila, nivelul de zahăr rămâne în sânge, ridicat.


Căi de atac naturale

Scortisoara - induce sensibilitateai la insulina naturală; adăuga doar un gram in dieta de zi cu zi și poate duce la o reducere a nivelului de glucoza din sânge cu mai mult de treizeci la sută. Acesta oferă un echilibru de care organismul  are nevoie şi îi permite să desfăşoare o viaţă normală.

Schinduf - utilizarea adecvată poate reduce nivelul glucozei din sange cu până la patruzeci şi cinci la sută. Aceasta planta va ofera de asemenea un echilibru atât de necesar în sistemul dvs. şi are în plus avantajul de a contribui la mesele de fibre, scăderea GI şi încetinirea  absorbţiei de zahăr în corp.

Ghimbirr - creşte sensibilitatea la insulină.

Capere - imită efectele insulinei.

Usturoiul - imita efectele insulinei.

Coriandru - imită efectele insulinei şi îmbunătăţeşte secreţia de insulină în corpul dumneavoastră.

Condimentele furnizează organismului un nivel ridicat de antioxidanti si oferi un tratament pentru diabet zaharat  şi reducerea obezităţii. Persoanele supraponderale au un risc mult mai mare de a contracta diabet

0 comentarii: