sâmbătă, 2 februarie 2013

Ciroza lichida, psoriazis

 In 3 litri de apa se pun la fiert: 3 lingurite de radacina de dud maruntita, o lingurita din radacina de maces, o lingurita de radacina de pir si o lingurita de radacina de urzica. Se lasa sa fiarba la foc mediu pana cand mai ramane 1 litru de lichid, dupa care se da deoparte vasul si se aduga o jumatate de lingurita de iarba de rostopasca si se lasa sa se raceasca. Se filtreaza.
 Preparatul se bea fractionat, pe parcursul zilei, inaintea meselor principale cu 1/2 ora.
 A doua zi se face o noua portie. Intotdeauna se consuma ceai proaspat.
 In cazul ascitei, se face tratament pana cand abdomenul ajunge la volumul normal, dupa care se face o pauza de 2 saptamani si apoi se reia.
 Pentru celelalte boli de ficat, tratmentul se face cate 2 saptamani cu pauza de 2 saptamani, pana la 3 luni. Se reia dupa 3 luni.

3 comentarii:

admin spunea...

salut! numele meu este nescu catalin si vreau sa te intreb cum faci de apari pe prima pagina dupa cuvintul leacuri ?stiu ca pare cam idioata intrebarea dar ma intereseaza daca ai platit pe cineva pentru seo sau te-ai ocupat tu. Adresa mea de email este nescuc@gmail.com .Am si eu citeva situri si ma chinui de ceva timp sa ajung pe prima pagina cu diferite cuvinte si nu merge prea bine. imi poti da citeva sfaturi ? multumesc anticipat !

VIATA spunea...

Nu fac nimic, așa se intâmplă. Mai am alte bloguri care apar pe prima pagina la google, daca scrii arome (aromele.blogspot), revista viata, cinefil (cinefill.blog), trcotaje (tricotez. blogspot.com) și mai am și altele. Dar nu totdeauna apar primele, conteaza si cît de mult sun accesate (probabil).

Mihai spunea...

Buna, a testat cineva acest tratament?
Ma intereseaza pentru psoriazis
Ms.