sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Regenerarea sistemului nervos

Edgar Cayce a recomandat adesea și diete pentru persoanele care necesitau regenerarea sistemului nervos. Iată câteva exemple de diete recomandate în unele lecturi:

- Pentru sistemul nervos, mai multă energie este necesară; din legume, care sunt baza constructiei nervoase. Sunt buni cartofii de orice fel, în coaja, legumele verzi, ridichi, ceapa, salata, telina. 

Păstraţi o dietă bine echilibrată, cu legume crude cât mai multe, peşte. Niciodată carne de porc sau multe grăsimi de orice fel. Recomand și spanac, mazăre, varza, lapte, cereale si fructe - fructe de padure . Carne, foarte puţină. sau peşte. 

- In dieta ar trebui să existe carnea de vită, ficat, peşte de mare - nu peşte de apă dulce. Legume - creson, telina, salata verde, morcovi - destul de des. Plus  linte, fasole şi anumite varietăţi de  varza, sunt necesare, mazăre,. Puţin sau deloc carne, ca burta, creierul, rinichi, ficat, splina, acestea vor fi benefice pentru organism, în cantităţi mici.  

Lecturile au subliniat importanţa  vitaminei B, conţinute în anumite legume. Cayce, în general, a preferat ca vitaminele fi asimilate din alimente, decât din suplimente.  

0 comentarii: